Musical Pippin - Enthousiable!

Zaterdag 11 februari 2017

Een musical waar een jonge man Pippin (zoon van Karel de Grote) troonopvolger is en op zoek gaat naar de zin van het leven. Bijgestaan door een magische verteller en acteurs maakt hij kennis met alle facetten van het leven. Vraag is wanneer ben je nou volmaakt gelukkig. Uiteindelijk komt hij tot de conclusie dat ‘in het moment leven’ de beste optie is voor een gelukkig bestaan.

Pas dan kan hij zich overgeven aan zijn liefde voor de mooie Katharina en komt alles op zijn pootjes terecht……of toch niet?

De groep Enthousiable! is in 2014 opgericht. De naam omvat alles wat zij willen uitstralen: zingen, dansen en acteren op een steeds hoger niveau. Passie en plezier zijn voor hen het belangrijkst! Met Sophie van Hecke als regisseur, choreograaf, artistiek leider en Ruud Luttikhuizen als muzikaal leider, willen zij met z’n allen jaarlijks een prachtige productie neer te zetten.

In 2015 hebben zij in Scorlewald hun eerste de voorstelling 'Ja Zuster Nee Zuster' voor ons gespeeld. Begin 2016 zijn ze gestart met de repetities voor de productie PIPPIN.


De musical Pippin is vooral één groot feest en een genot voor oog en oor. Komt dat zien!!

Zaal: De Halde Aanvang: 19:30 Duur: 75 minuten Limonade nadien