De Meisjes met de Wijsjes

Woensdag 15 en donderdag 16 juli 2020

'De Meisjes met de Wijsjes' lieten met hun sprankelende, a capella  'Quarantainewijsjes' al zien, dat ze over grote creativiteit en aanpassingsvermogen beschikken. In deze bizarre Corona-tijd kunnen concerten niet plaatsvinden in onze grote zaal, die voorzien is van alle comfort en technische gemakken. Daarom zullen de 'Meisjes' verspreid over twee dagen een serie mini-concertjes geven, in de tuinen van de verschillende woonhuizen van Scorlewald. Zo hoppen ze van de ene tuin naar de andere.

Arianne Abbestee, Simone Breukink, Tessa Jimmink en Fardoe Swaanswijk blazen met hun vier verschillende stemmen, vele 'Nederlandse klassiekers' een nieuw leven in. Met een theatrale knipoog geven ze er een unieke vierstemmige draai aan.

De Meisjes stonden al op Oerol, vaarden mee met Horizontoer, speelden hun theatrale set in het warme Portugal tijdens Estival da Estrella, zongen met René van Kooten tijdens Nazomerzingen op het Zeeland Nazomerfestival en met Willemijn Verkaik in het DeLaMar theater tijdens Leading Ladies en toeren ook zelf door het land met hun eigen theatervoorstelling.

Kortom, ze zijn van alle markten thuis. Dus: laat je verleiden door deze ogenschijnlijk onschuldige Meisjes, zing stiekem een Wijsje mee en word verrast door wat ze nog meer voor je in petto hebben...

Wij waren in ieder geval op slag verliefd... ;-)