Trap naar de Hemel

Woensdag 22 februari 2023

Een belevingsvoorstelling over de zin en de onzin van presteren. Verteld en gespeeld door Company TiNaNiNaNi met moderne dans, zang en livemuziek.






We bevinden ons in een prestatie-samenleving. Er is sociale druk om hoger op die ladder te komen, om elke keer een stap voorwaarts te maken. Je doet je best, maar soms val je terug, en donder je van de trap. Daar lig je dan, beneden en krabbel je weer overeind. Maar wat als ik bang ben? Moet ik mijzelf altijd maar ontwikkelen om nog beter, hoger en mooier te worden? Wat wordt er van mij verwacht? En wat is mijn eigen droom?

In de voorstelling Trap naar de Hemel stap je letterlijk uit de ratrace van het systeem, alsof de tijd even tot stilstand komt. De voorstelling zet aan tot nadenken. Als een bevrijding. Het spelende kind in jezelf. Duende (betekent vanuit de flamenco dat alles klopt en op zijn plaats valt). Je ontmoet het heelal, Atlantis en uiteindelijk...

... de TRAP NAAR DE HEMEL?

Zang en piano: Jyoti Verhoeff, basklarinet: Fraukje Weishaupt, tekst en spel: Ari Peterse, dans: Kamee Frieling, creatie: Kamee Frieling en de spelers, kostuums: Wout Peeters.

Zaal: De Halde Aanvang: 19:30 Duur: 40 minuten Geen Pauze