De Duintoppers

Zaterdag 20 januari 2024

Koor de Duintoppers brengt ons een concert met vele bekende liedjes zoals ‘Can’t help falling in love’, ‘Mag ik dan bij jou’, ‘Foxie Foxtrot’ en ‘Amsterdamse Grachten’. Of neem ‘Que sera sera’, waarin Doris Day zingt: ‘What will be will be. Het is zoals het is, wil het liedje zeggen. En dat is nu juist waar het gloednieuwe koor 'De Duintoppers' zich niet bij heeft neergelegd!

Jarenlang kenden we het Eerste Schoorls Gemengd Mannenkoor, dat ook verschillende keren in Scorlewald heeft opgetreden. Net als zovele koren, zijn zij niet goed door de Corona-tijd heengekomen en hielden op te bestaan. Maar door enthousiast rondbellen van koorlid Dick de Boer, is gelukkig het nieuwe koor de 'Duintoppers' ontstaan. Een gemengd koor, met leden uit Schoorl, Warmenhuizen en omgeving.

Inmiddels hebben ze weer goed de gang erin, zo blijkt dinsdag bij de repetitie in De Blinkerd. Opnieuw onder leiding van GianCarlo Romita willen ze toewerken naar af en toe optreden en verwelkomen ook graag nieuwe zangers en zangeressen.


Zaal: De Halde Aanvang: 19:30 Duur: 50 minuten Limonade nadien